De echte Toad-in-the-Hole

    De echte Toad-in-the-Hole

    12keer bewaard
    45min


    38 personen hebben dit gemaakt

    Dit familierecept komt uit Yorkshire en wordt al vele generaties in onze familie gemaakt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 el olijfolie
    • 8 worstjes (varkensvlees)
    • 165 gr bloem
    • 2 eieren
    • 160 ml melk
    • 120 ml koud water
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7.
    2. Smeer de bodem van een (vierkante) ovenschaal (23 cm) in met wat olie. Zeef de bloem boven een middelgrote kom en klop de eieren erdoor. Voeg geleidelijk melk, water, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.
    3. Leg de worstjes in de ovenschaal en schenk het beslag erover. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, totdat de bovenkant een lichtbruin kleurtje heeft en enigszins gerezen is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren