Challah uit de broodmachine

    (398)
    3 uur 5 minuten

    Challah is een traditioneel Joods vlechtbrood dat op sabbat of Joodse feestdagen wordt gegeten. Behalve voor Pesach, dan is gerezen brood verboden. In dit recept wordt de broodmachine gebruikt. Ik gebruik zelf het lichte menu.


    367 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 175 ml halfvolle melk
    • 2 eieren
    • 3 eetlepels boter
    • 380 gr bloem
    • 4 eetlepels suiker
    • 1 1/2 theelepel zout
    • 1 1/2 theelepel droog bakkersgist

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur5min 

    1. De ingrediënten volgens de aanwijzingen van de fabrikant aan de broodmachine toevoegen.
    2. Selecteer het basismenu en het menu voor een lichte korst. Druk op Start.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (398)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren