Chili Con Carne met avocado en pasta

    Chili Con Carne met avocado en pasta

    4keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    In dit gerecht worden verse avocado, limoen, lente-ui, tomaat, knoflook en koriander gecombineerd met chili con carne. Een lekkere snelle hap, extra vullend in combinatie met pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 250 gr pasta naar keuze
    • 1 avocado, geschild, ontpit en in stukjes
    • 1 eetlepel limoensap
    • 1 blikje (400 gr) chili con carne of zelfgemaakte chili con carne
    • 3 lente-uitjes, fijngesneden
    • 2 grote tomaten, in stukjes
    • 1 theelepel knoflook, fijngesneden
    • 1/2 bosje verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Afgieten.
    2. In een kleine sauspan op een middelhoog vuur chili, lente-ui, tomaat, knoflook en koriander mengen en goed heet laten worden.
    3. In een kommetje avocado met limoensap mengen.
    4. De pasta opdienen met een laagje chili en een laagje avocado.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren