Pastasalade met kip en druiven

    Pastasalade met kip en druiven

    15keer bewaard
    30min


    55 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk gerecht voor als u gasten wilt verwennen.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 250 gr pastaschelpjes
    • 500 gr gepocheerde kipfilet, in stukjes
    • 60 gr selderie, in stukjes
    • 160 gr pitloze witte druiven, gehalveerd
    • zout naar smaak
    • 1/4 theelepel gemalen witte peper
    • 5 eetlepels mayonaise
    • 1/2 theelepel kerriepoeder
    • 1/4 theelepel gemalen komijn
    • 2 eetlepels rijstazijn
    • 1 eetlepel suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Een grote pan met licht gezouten water aan de kook brengen en daarin de pasta in 8-10 minuten al dente koken. Afgieten.
    2. In een middelgrote kom kip, selderie, druiven, gekookte pasta, zout en witte peper goed mengen. Apart zetten.
    3. In een middelgrote kom mayonaise, kerriepoeder, komijn, rijstazijn en suiker opkloppen en schep het pastamengsel er doorheen.
    4. De salade afdekken met keukenfolie en minstens 2-4 uur in de koelkast zetten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren