Couscoussalade met asperges en feta

    Couscoussalade met asperges en feta

    5keer bewaard
    30min


    161 personen hebben dit gemaakt

    Een elegante, maar eenvoudige salade die als maaltijd of als bijgerecht gegeten kan worden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 gr couscous
    • 1 bosje verse asperges, schoongemaakt en in stukken van 5 cm
    • 250 gr cherry tomaatjes, gehalveerd
    • 175 gr feta, verbrokkeld
    • 3 eetlepels balsamico
    • 2 eetlepels extra virgin olijfolie
    • zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. De couscous volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. Apart zetten en even laten afkoelen.
    2. Intussen in een afgesloten stoompan met 2,5 cm kokend water de asperges in 2-6 minuten beetgaar koken. Afgieten en laten afkoelen.
    3. Asperges, tomaat en feta door de couscous scheppen. Olijfolie, balsamico en zwarte peper toevoegen en omscheppen om te vermengen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren