Spareribs van de barbecue

    Spareribs van de barbecue

    4keer bewaard
    2uur5min


    Maak dit als eerste!

    De beste ribjes worden uit het lendestuk gesneden, het meest magere stuk varkensvlees. Deze ribjes zijn gekruid, gaar gekookt en vervolgens gebakken in uw favoriete barbecuesaus. Makkelijk toch!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1-1,5 kg varkensribjes
    • 1 eetlepel knoflookkorrels
    • 1 theelepel gemalen zwarte peper
    • 2 eetlepels zout
    • 250 ml barbecuesaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur5min 

    1. De ribjes in een grote pan onder water zetten. Op smaak brengen met knoflookkorrels, zwarte peper en zout. Water aan de kook brengen en de ribjes gaar koken.
    2. De oven voorverwarmen op 170°C/gasstand 3.
    3. De ribjes uit de pan halen in een een ovenschaal leggen. Barbecuesaus erover gieten. De schaal afdekken met aluminiumfolie en 1-1 1/2 uur in de voorverwarmde oven bakken tot de temperatuur van het vlees van binnen 70°C is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren