Tagliatelle pasta met garnalen

    Tagliatelle pasta met garnalen

    14keer bewaard
    25min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Gebakken garnalen gesmoord in witte wijn en limoensap en gekruid met koriander en cayennepeper. Simpel, snel en lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pak (500 gr) tagliatelle pasta
    • 50 gr boter
    • 500 gr garnalen, gepeld en schoongemaakt
    • 125 ml witte wijn
    • 2 eetlepels limoensap
    • 1/2 bosje verse koriander, zeer fijngesneden
    • 1/8 theelepel cayennepeper
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Een grote pan water aan de kook brengen, pasta toevoegen en weer laten koken. De pasta al dente koken en goed afgieten.
    2. Intussen in een grote koekenpan op een middelhoog vuur de boter smelten en daarin de garnalen in ong. 3 minuten roze bakken. Haal de garnalen van het vuur en zet ze apart.
    3. Wijn en limoensap in de pan schenken waarin de garnalen zijn gebakken. Aan de kook brengen en in ong. 2 minuten tot de helft laten slinken. De garnalen weer in de pan doen. Koriander, cayennepeper, zout en peper toevoegen. Het gerecht al roerend in ong. 2 minuten verhitten, door de pasta scheppen en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren