Eenvoudige rosbief

    (428)
    1 uur 5 minuten

    Het geheim van deze overheerlijke rosbief zit hem in de kooktijd: 20 minuten per 450 gram op 190 graden Celsius/Gasstand 5.


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 (1-1,25 kg) runderbraadstuk (bot verwijderd en opgerold)
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel knoflookpoeder
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 5. Het braadstuk in een braadslee leggen en kruiden met zout, knoflookpoeder en peper. Naar smaak meer of minder kruiden toevoegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (428)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren