Arrabbiata - gemakkelijke versie

    Arrabbiata - gemakkelijke versie

    16keer bewaard
    45min


    78 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige, pikante Italiaanse pastasaus, maar geweldig van smaak. Basilicum hoort er volgens de traditie niet in thuis, maar wij vinden het juist erg lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 1/2 kilo gesneden tomaat, uit blik of pak
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 afgestreken theelepels gemalen gedroogde Spaanse pepertjes
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • een handvol fijngeknipte verse basilicum
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Doe de tomaten, olijfolie en Spaanse pepertjes in een grote steelpan. Laat het 30 tot 40 minuten zachtjes koken, of tot de saus dik is geworden. Roer de knoflook erdoor en laat het nog 10 minuten zachtjes koken. Neem de pan van het vuur en meng de basilicum, het zout en de peper erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren