Gebakken champignons

    (402)

    Het ideale beleg voor geroosterd brood, of een bijgerecht voor als je snel een eitje, wat groente, of een biefstukje bakt.


    462 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 30 g boter
    • 1/2 eetlepel olijfolie
    • 1/2 eetlepel balsamico azijn
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • een mespuntje gedroogde oregano
    • 500 g criminipaddestoelen (kastanjechampignons) - in schijfjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Smelt de boter in een middelgrote braadpan op matig vuur. Doe de balsamico azijn, knoflook, oregano en champignons in de pan. Bak onder geregeld roeren gedurende 20 tot 30 minuten aan, tot het gaar is.

    Teveel van het goede ...

    Gedroogde oregano is heel lekker in hartige gerechten, maar gebruik er niet te veel van, want dan kan de smaak bitter worden. Wees er een beetje voorzichtig mee.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (402)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren