Perzische yoghurtsalade met komkommer en dille

    Perzische yoghurtsalade met komkommer en dille

    10keer bewaard
    10min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Een frisse komkommersalade met yoghurt, dille en knoflook - perfect bij rijst en/of lamsvlees. In plaats van dille kan ook munt gebruikt worden.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 kilo magere Griekse yoghurt
    • 2 eetlepels gesneden dille (of munt)
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 komkommer, geschild, van zaadjes ontdaan en gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng alle ingrediënten in een middelgrote kom goed door elkaar. Dek de kom af en zet het 8 uur, of de hele nacht, in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren