Penne met rijpe tomaten en basilicum

    Penne met rijpe tomaten en basilicum

    6keer bewaard
    25min


    146 personen hebben dit gemaakt

    In dit eenvoudige pastarecept komt de smaak van verse en rijpe tomaten goed tot z’n recht. En het is heel snel klaar.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 g penne
    • 8 Roma (middelgrote) tomaten, in stukjes gesneden
    • 4 eetlepels (60 ml) olijfolie extra vierge
    • een handvol verse basilicumblaadjes, kleingesneden
    • 1/4 rode ui, in kleine blokjes gesneden
    • vers gemalen Parmezaanse kaas als garnering
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet het kookwater af.
    2. Schep in een grote kom de tomaten, olijfolie, basilicum, rode ui en Parmezaanse kaas door de pasta. Breng het op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren