Pizzasaus

    Pizzasaus

    7keer bewaard
    10min


    58 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept geeft saus voor vier grote pizza’s. Je kunt de saus invriezen zodat je altijd wat bij de hand hebt.

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 4 eetlepels (60 ml) olijfolie
    • 1 ui, fijngesneden
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 2 eetlepels gedroogde oregano
    • 350 g tomatenpuree
    • 700 g passata

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Verhit olie in een middelgrote steelpan op middelhoog vuur. Fruit de ui met de knoflook en oregano tot hij glazig ziet. Roer de tomatenpuree en passata erdoor, zet het vuur laag en laat het 15 minuten heel zachtjes koken. Laat het afkoelen en verspreid de saus over een pizzabodem.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren