Farfalle met broccoli

    Farfalle met broccoli

    16keer bewaard
    30min


    127 personen hebben dit gemaakt

    Farfalle, gestoomde broccoli en Pecorino Romano - Heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 pak (500 gr) farfalle pasta
    • 375 gr broccoliroosjes
    • 60 ml olijfolie
    • 4 teentjes knoflook, in schijfjes
    • 120 gr geraspte Pecorino Romano
    • zout en gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Een grote pan met licht gezouten water aan de kook brengen. Farfalle toevoegen en in 8-10 minuten al dente koken. Afgieten en 60 ml van het kookvocht bewaren.
    2. De broccoli in een stoommandje boven kokend water leggen en in ong. 5 minuten gaar stomen.
    3. In een koekenpan op een middelhoog vuur de olie verhitten. Knoflook erdoor roeren en in ong. 1 minuut goudbruin bakken.
    4. In een kom pasta, bewaard kookvocht, broccoli, knoflook, resterende olie en kaas door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Ik vond dit een heerlijk, eenvoudig recept. Ik heb er zelf nog wat kipfilet doorheen gedaan (met kipkruiden), erg lekker. - 24 nov 2009

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren