Rabarbertaart II

    (38)

    Verse rabarber met een snufje kaneel, een fantastische traditionele taart.


    34 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 kant-en-klare taartvorm (ca 25 cm) of maak er een uit een pakje
    • 300 verse rabarber, in stukjes van ca. 2 cm gesneden
    • 200 g poedersuiker
    • 5 eetlepels (40 g) bloem
    • een snufje gemalen kaneel
    • 2 eieren, losgeklopt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 190 C. Maak eventueel de taartbodem uit het pakje klaar.
    2. Verdeel de stukjes rabarber gelijkmatig over de taartbodem.
    3. Meng suiker, meel en kaneel in een middelgrote kom, en roer er dan de eieren doorheen. Giet het mengsel over de rabarber.
    4. Bak de taart 40 tot 45 minuten, tot de vulling gestold is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (38)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren