Relish-sausje van granaatappel en koriander

    Relish-sausje van granaatappel en koriander

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Verse granaatappels, sjalotjes, limoensap en koriander zijn een heerlijke combinatie in dit unieke relish-sausje voor geroosterd vlees.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 2 granaatappels
    • 3 eetlepels (45 ml) olijfolie
    • 1 sjalotje, fijngesneden
    • 1 eetlepel citroensap
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • een handvol fijngeknipte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Maak sap van de granaatappels; bewaar de pitjes en het sap.
    2. Verhit olie in een kleine braadpan op matig vuur. Fruit de sjalotjes hierin goudbruin. Meng het granaatappelsap en de pitjes erdoor, met het limoensap, zout en peper. Kook het een minuut of drie zachtjes, of tot er wat vloeistof verdampt is. Zet het vuur uit en roer de koriander erdoor.
    3. Serveer de relish-saus op kamertemperatuur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren