Sis Kebab

    (40)

    Rundvlees gemarineerd in limoensap met ui, gekruid met zout en peper, onder de grill of op de barbecue. Met pilafrijst of shoarma/pita-broodjes.


    46 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 900 g biefstuk van de haas (lendebiefstuk, tournedos)
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 ui, in vieren gesneden, de lagen losgemaakt
    • 1 groene of rode paprika, in vrij grote stukken gesneden
    • 2 afgestreken theelepels zout
    • een mespuntje vers gemalen peper
    • 2 eetlepels (30 ml) vers uitgeperst limoen- of citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Snijd het vlees in blokjes. Roer het in een schaal door de olie, paprika’s, zout, peper en limoensap. Dek de schaal af en zet hem in de ijskast voor de volgende dag.
    2. Verwarm de grill van de oven voor, of een grillpan of barbecue.
    3. Rijg het vlees, de stukken ui en paprika aan de pennen, 6 tot 8 stukjes per pen en rooster ze 3 tot 4 minuten per kant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (40)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren