yoghurt-perenijs

    yoghurt-perenijs

    23keer bewaard
    2uur55min


    59 personen hebben dit gemaakt

    Zowel in de zomer als in de winter een fris nagerecht met weing vet of calorieën. Goed in plaats van roomijs. Doe er eens verse aardbeien of bessen over, of maak er een smoothie van.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 blikje (ca. 400 g) halve peren
    • 500 g vanilleyoghurt
    • 4 eetlepels (60 ml) poedersuiker
    • 1 afgestreken eetlepel gemalen kaneel
    • 1/2 afgestreken theelepel gemalen piment (allspice)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 50min  ›  Extra tijd: 2uur  ›  Klaar in:2uur55min 

    1. Giet de peren af, bewaar 125 ml van het sap. Pureer de peren in een keukenmachine of blender.
    2. Meng de perenpuree, de 125 ml perensap, de yoghurt, suiker, kaneel en piment in de bak van de ijsmachine. Vries het in volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren