yoghurt-perenijs

    (54)
    2 uur 55 minuten

    Zowel in de zomer als in de winter een fris nagerecht met weing vet of calorieën. Goed in plaats van roomijs. Doe er eens verse aardbeien of bessen over, of maak er een smoothie van.


    62 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 blikje (ca. 400 g) halve peren
    • 500 g vanilleyoghurt
    • 4 eetlepels (60 ml) poedersuiker
    • 1 afgestreken eetlepel gemalen kaneel
    • 1/2 afgestreken theelepel gemalen piment (allspice)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 50min  ›  Extra tijd: 2uur  ›  Klaar in:2uur55min 

    1. Giet de peren af, bewaar 125 ml van het sap. Pureer de peren in een keukenmachine of blender.
    2. Meng de perenpuree, de 125 ml perensap, de yoghurt, suiker, kaneel en piment in de bak van de ijsmachine. Vries het in volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (54)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren