Monchou hapje

    Monchou hapje

    (1)
    110keer bewaard
    30min


    24 personen hebben dit gemaakt

    Monchou met uitjes en kerriepoeder. Gecombineerd met rookvlees is dit een erg smakelijk hapje. Geschikt om samen met andere kleine hapjes te serveren.

    Ali Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 1 (of 2) pakjes monchou (100 gr)
    • kerriepoeder
    • 1 ui
    • 3 ons mager rookvlees (ca. 25 plakjes)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Prak de monchou kaas met een vork op een diep bord.
    2. Doe hier de fijngesneden ui doorheen.
    3. Flink wat (hot)kerriepoeder toevoegen (een paar theelepels).
    4. Leg op een plakje rookvlees een bolletje van dit mengsel en maak er een rolletje of een pakketje van.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    koekje
    van
    7

    Makkelijk en erg smakelijk hapje.  -  16 jan 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren