Spaghetti met mosselen

    Spaghetti met mosselen

    2keer bewaard
    45min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere saus voor spaghetti

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400g spaghetti
    • 1Kg mosselen
    • Knoflook
    • Peterselie
    • Chilipeper
    • Peper
    • Zout
    • Olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Bak de knoflook met peterselie. Voeg de mosselen toe. Laat de mosselen enkele minuten koken tot ze allemaal open zijn.
    2. Doe het vuur uit en haal de mosselen uit de schelpjes.
    3. Bewaar het kookvocht van de mosselen.
    4. Gebruik dit vocht om de spaghetti in te koken. Voeg aan het water zout toe en breng aan de kook. Voeg de spaghetti toe zodra het water kookt.
    5. Bak in een pan nog een keer wat knoflook met peterselie en een chilipeper in een beetje olie. Voeg de mosselen toe (zonder schelpjes). Voeg peper en een klein beetje zout toe. Bak enkele minuten door.
    6. Wanneer de spaghetti klaar is, giet deze dan af. Voeg de spaghetti aan de mosselen toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren