Amuse van pasta met pesto & ricotta

    Amuse van pasta met pesto & ricotta

    10keer bewaard
    29min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke amuse die gemakkelijk te bereiden is. Het vullen van de pasta kost wat tijd maar kan ook heel gemakkelijk van te voren gemaakt worden.

    Gerard Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • Rigatone pasta (buisjes)
    • Verse basilicum pesto
    • 140 gr ricotta
    • Blaadjes basilicum

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 9min  ›  Klaar in:29min 

    1. Kook de pasta beetgaar. Als de rigatone buisje wat groot zijn dan halveren.
    2. Meng de ricotta met 2 flinke eetlepels pesto (of meer naar gelang de voorkeur voor smaak).
    3. Vul de buisjes nu met de vulling. Handig is hiervoor een kunsttof spuit of spuitzak te nemen.
    4. Garneren met een blaadje basilicum.
    5. Plaats de pastabuisjes op een beetje pesto.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    VirginieBatteu
    0

    lekker! makkelijk te maken - 21 dec 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren