Eenvoudige pannenkoeken

    (10)
    20 minuten

    Dit is een basisrecept voor pannenkoeken. Je kunt ze zowel zoet als hartig beleggen.


    28 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 45 gr bloem
    • 1 ei
    • 1/8 liter melk
    • zout
    • klontje boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. bloem, ei, melk en zout tot een dun, glad beslag mixen.
    2. In een kleine koekenpan op middelhoog vuur een klontje boter smelten. Een soeplepel beslag in de pan gieten en dan snel de pan rond bewegen, zodat het beslag zich gelijkmatig en zo dun mogelijk verdeelt over de pan.
    3. Pannenkoeken aan beide kanten goudgeel bakken en pannenkoeken die klaar zijn apart leggen.
    4. Op deze wijze al het beslag opmaken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (10)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    MarikeFeenstra
    2

    heel lekker en handig als je alleen bent!  -  26 jun 2013

    agnieta
    van
    2

     -  05 dec 2012

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren