Tortillachips

    Tortillachips

    21keer bewaard
    25min


    424 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere zelfgemaakte tortillachips. Te serveren met dips en salsa's naar keuze.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pak (300 gr) maïstortilla's
    • 1 eetlepel olie
    • 3 eetlepels limoensap
    • 1 theelepel gemalen komijn
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 1 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Snijd elke tortilla in 8 driehoeken en verdeel ze enkellaags over een bakplaat.
    3. In de keukenspray olie en limoensap mengen. Goed schudden en elk driehoekje licht bevochtigen. Als u geen keukenspray hebt, kunt u de driehoekjes licht insmeren met olie en limoensap.
    4. In een kopje komijn, chilipoeder en zout mengen en over de driehoekjes strooien.
    5. Ong. 7 minuten bakken. De stukjes omdraaien en nogmaals 8 minuten bakken tot de driehoekjes krokant, maar niet te bruin zijn. Warm of op kamertemperatuur serveren met salsa, dip of guacamole.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren