Tortillachips

    (470)

    Lekkere zelfgemaakte tortillachips. Te serveren met dips en salsa's naar keuze.


    424 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pak (300 gr) maïstortilla's
    • 1 eetlepel olie
    • 3 eetlepels limoensap
    • 1 theelepel gemalen komijn
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 1 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Snijd elke tortilla in 8 driehoeken en verdeel ze enkellaags over een bakplaat.
    3. In de keukenspray olie en limoensap mengen. Goed schudden en elk driehoekje licht bevochtigen. Als u geen keukenspray hebt, kunt u de driehoekjes licht insmeren met olie en limoensap.
    4. In een kopje komijn, chilipoeder en zout mengen en over de driehoekjes strooien.
    5. Ong. 7 minuten bakken. De stukjes omdraaien en nogmaals 8 minuten bakken tot de driehoekjes krokant, maar niet te bruin zijn. Warm of op kamertemperatuur serveren met salsa, dip of guacamole.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (470)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren