Spaghetti Bolognaise

    Spaghetti Bolognaise

    6keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk klassiek recept waarop je makkelijk kunt varieren

    Gerard Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr Spaghetti
    • 3 Teentjes knoflook - in plakjes gesneden
    • 1 ui - gesneden
    • 500 gr half-om gehakt
    • 1 Wortel - in stukjes gesneden
    • 1 Paprika - in stukjes gesneden
    • 1 bakje champignons - in plakjes gesneden
    • Olijfolie, peper, zout, worchestersauce, paprikapoeder, bouillionblokje met italiaanse kruiden, beetje oregano, tijm en basilicum, tomatenketchup, beetje suiker
    • 1 Stuk Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Fruit de knoflook en de uit in olijfolie in een paar minuten. Voeg daarna het gehakt toe. Kruid gehakt met zout, peper, worchestersauce en italiaanse kruiden.
    2. Als het gehakt aangeschroeid is voeg dan de wortel, paprika en champignons toe.
    3. Laat alles nog zeker een minuut of 10 doorsudderen en kruid bij indien nodig. Voeg naar smaak wat tomatenketchup toe en een klien schepje suiker.
    4. Dien op borden en bestrooi met wat verse Parmezaanse kaas

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren