Tagliatelli met scampi's en pesto

    Tagliatelli met scampi's en pesto

    24keer bewaard
    40min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk pastagerecht.

    Estelle Brussel, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 16 scampi's
    • 3 sneden parmaham
    • 250 gr kleine tomaatjes
    • 400 gr sperziebonen
    • 1 ui
    • 2 dl room
    • 400 gr tagliatelle
    • 100 gr pesto
    • 4 el olijfolie
    • cayennepeper
    • peper en zout
    • 1 tl maizena

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Snij de sperziebonen in 2 of 3 stukken en kook ze in kokend water gedurende 8 min.
    2. Snij de kleine tomaten in twee. Snij de ui en de parmaham in schijfjes.
    3. Kook de tagliatelle in kokend water beetgaar.
    4. Verhit 3el olijfolie in een pan en bak er de scampi's gedurende +/- 10 min. Kruid ze met met cayennepeper, peper en zout.
    5. Verhit ondertussen in een pan 1el olijolie en bak er de ui. Meng er de room en de pesto bij. Meng 1tl maizena met 1el water en voeg het toe aan de saus.
    6. Voeg de groenten en de parmaham aan de saus toe.
    7. Serveer de pasta met de saus en schik 4 scampi's per persoon op het bord.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    LeenDeTroyer
    0

    Heerlijk - 17 mei 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren