Makkelijke paashaascake

    Makkelijke paashaascake

    12keer bewaard
    1uur


    15 personen hebben dit gemaakt

    Wij maken dit elk jaar voor Pasen. Van 1 ronde cake van twee lagen maak je twee paashazen, die het altijd goed doen als middelpunt op de paastafel. Bekijk ook de video van dit recept!

    Lynn Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 ronde cake (gemaakt van cakemix)
    • 1 portie glazuur (ik heb '7 minuten suikerglazuur' van deze site gebruikt)
    • 1 zakje jellybeans
    • 1 dropveter
    • 1 zakje geraspte kokos
    • 4 druppels groene kleurstof voor voeding

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Snij de ronde cake doormidden.
    2. Smeer wat glazuur op 1 helft van de cake.
    3. Leg de helften op elkaar.
    4. Leg de cake op z'n (platte) kant en snij er een driehoekje uit. Dit vormt de nek van de paashaas.
    5. Leg het driehoekje dat je net hebt uitgesneden aan de achterkant, om het staartje te maken.
    6. Bestrijk de hele cake met glazuur.
    7. Bedek de cake met geraspte kokos.
    8. Druk er jellybeans in als ogen en neus.
    9. Knip de dropveter in stukjes en druk deze in de cake als snorharen.
    10. Knip 'oren' uit roze karton en maak een vouw in het midden. Druk deze in de cake.
    11. Neem de resterende geraspte kokos en voeg hier druppels groene kleurstof aan toe (zoveel als nodig).
    12. Meng de kokos met de kleurstof zodat de kokos helemaal groen is.
    13. Leg de groene kokos op een schaal rond de paashaas. Leg wat jellybeans in het 'gras'.
    14. Geniet van de cake!

    Video

    Paashaascake
    Paashaascake

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren