Oma's kruidkoek

  • 1beoordeling
  • 35keer bewaard
  • 1uur25min

Deze kruidkoek staat in een mum van tijd in de oven en ruikt en smaakt heerlijk.

Dien Drenthe, Nederland

Ingrediënten

Opbrengst: 1 kruidkoek

  • 375 gr zelfrijzend bakmeel
  • 300 gr bruine basterdsuiker
  • 2 theelepels koekkruiden
  • 1 ei
  • 300 ml water

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur15min  ›  Klaar in:1uur25min 

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Doe alle ingrediënten in een kom en mix dit tot een glad beslag.
  3. Giet het beslag in een ingevette cakevorm en bak de koek 75 minuten in de voorverwarmde oven.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

Nanda
van
4

Hmmm heerlijk! Ik moet uitkijken dat ik niet de hele koek in een keer opeet... Lekker kruidig en zoet. De korst was direct na het bakken wat hard, lastig te snijden. Maar nu, een dag later, is de korst zachter geworden en nog steeds heerlijk van smaak! - 07 apr 2010

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties