Tilapia met parmezaanse kaas uit de oven

    Tilapia met parmezaanse kaas uit de oven

    23keer bewaard
    15min


    9297 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige en vullende doordeweekse maaltijd die weinig voorbereiding vereist en snel klaar is.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 100 gr Parmezaanse kaas
    • 50 gr boter, op kamertemperatuur
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 2 eetlepels vers citroensap
    • 1/4 theelepel gedroogde basilicum
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1/4 theelepel zout
    • 1 kg tilapia filet (of kabeljauw)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. De oven voorverwarmen op de grillstand. Een grillpan of geribbelde pan met aluminiumfolie bedekken.
    2. In een kopje Parmezaanse kaas, boter, mayonaise en citroensap mengen. Kruiden met gedroogde basilicum, peper en zout. Goed mengen en apart zetten.
    3. De tilapiafilets enkellaags over de pan verdelen. 2-3 minuten op ong. 5 cm onder de grill roosteren. De filets keren en nog een paar minuten grillen. De filets uit de oven halen en een laagje Parmezaanse kaas erover verspreiden. Wederom 2 minuten grillen of tot de bovenlaag bruin is en de vis met een vork uiteen valt. Let op dat de vis niet te gaar wordt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren