Nacho chili met kaas

    Nacho chili met kaas

    350keer bewaard
    45min


    147 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een Mexicaans gerecht, erg lekker en goedkoop om te maken! Mijn man is er dol op!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr rundergehakt
    • 1 grote ui, fijngehakt
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 1 (400 gr) blikje tomatenblokjes
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • 1 theelepel milde chilipoeder
    • 2 theelepels gemalen komijn
    • 100 gr nacho- of tortillachips
    • 100 gr geraspte mexicaanse of cheddar kaas
    • 1 rode paprika
    • 2 eetlepels gehakte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Bak het gehakt, de ui, paprika en knoflook in 1 eetlepel olie bruin. Voeg de tomaten, tomatenpuree, chilipoeder en komijn toe. Laat 25-30 minuten zonder deksel op de pan sudderen.
    2. Doe het mengsel in een ovenvaste schaal. Leg de tortillachips dakpansgewijs over het gehakt.
    3. Bestrooi het met kaas en zet het onder de grill tot de kaas is gesmolten. Garneer met gehakte koriander.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (11)

    kokin
    van
    20

    heel erg lekker ik heb eters gehad en die vonden het ook heerlijk - 05 nov 2010

    Jeannette55
    5

    Lekker, ik heb er zelf nog een half blikje mais en een half blikje kidneybonen aan toegevoegd. Op tafel nog een schaaltje verse ananas gezet. - 26 mrt 2014

    marikefee
    van
    3

    was erg lekker! - 14 apr 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren