Kokos-rozijnencake

    Kokos-rozijnencake

    4keer bewaard
    40min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Een lekkere, lichte, fruitige cake.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 300 gr zelfrijzend bakmeel
    • 220 gr ongezouten boter
    • 215 gr witte basterdsuiker
    • 120 gr geraspte kokos
    • 120 gr rozijnen/krenten
    • een paar druppels vanille extract
    • 3 grote eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Klop de boter met de suiker romig. Voeg de eieren toe en klop met een garde goed door. Zeef het meel en meng het door het beslag. Voeg de kokos, rozijnen en vanille extract toe.
    2. Doe het beslag in een ovenschaal. Bak de cake in een voorverwarmde oven (180 graden C) in ongeveer 20 minuten gaar. Snijd in 12 stukken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren