Worstjes in een dekentje

    Knakworstjes verpakt in bladerdeeg (=dekentje) en in de oven gebakken, een heerlijke snack voor kinderen. Voor een kinderfeestje gebruik ik ook wel cocktailworstjes.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 6 knakworstjes
    • 3 plakjes diepvries bladerdeeg
    • 1 ei, gesplitst
    • een beetje bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Laat de bladerdeeg ontdooien, bestuif de plakjes met wat bloem en de plakjes elk naar een kant uitrollen, tot ongeveer dubbele lengte.
    2. Verwarm de oven voor op 200 graden C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
    3. Snijd de plakjes door, zodat elk knakworstje voldoende kan worden omwikkeld met bladerdeeg. Bestrijk de randjes van het deeg met eiwit, leg een worstje op het midden van het deeg en vouw het deeg het eromheen. Bestrijk het met wat eigeel en leg ze daarna op de bakplaat. Bak ze in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten lichtbruin en gaar.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties