Roerei

    Roerei

    4keer bewaard
    7min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke roerei voor als je snel iets warms wilt eten.

    Flevoland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eieren
    • Peper en zout naar smaak
    • Cajunkruiden
    • Ei kruiden
    • Tijm
    • Mespuntje sambal

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:7min 

    1. Breek de eieren boven een kom. Zowel het eiwit als het eigeel is nodig.
    2. Voeg peper, zout, tijm, en kruiden toe aan de eieren. Eventueel kan naar smaak nog wat sambal worden toegevoegd.
    3. Roer alles met bijvoorbeeld een vork totdat het een glad mengsel is.
    4. Verhit wat boter of olijfolie in een koekenpan en voeg het mengsel toe.
    5. Laat het geheel ongeveer 2 minuten bakken. (Als het roerei eenmaal omgedraaid is, is het snel klaar!)
    6. Leg het roerei op een bord en snij hem doormidden.

    Tip

    Roerei is heerlijk op een boterham met kaas, maar kan ook bij een warme maaltijd gegeten worden. Ook is het uiteraard mogelijk om kruiden weg te laten of om andere toe te voegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren