Suikervrije bessensorbet

    (46)
    1 uur 5 minuten

    Dit is een sorbet van bessen en een beetje slagroom voor een wat romige smaak. Gezoet met zoetstof.


    53 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 25 gr zoetstof
    • 250 ml water
    • 225 gr diepgevroren bosbessen, ontdooid
    • 225 gr diepgevroren bramen, ontdooid
    • 225 gr diepgevroren frambozen, ontdooid
    • 120 ml slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 1uur in de diepvries  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Los de zoetstof op in het water in een grote kom.
    2. Pureer de bessen in een blender of keukenmachine tot een glad geheel, en voeg het gezoete water beetje bij beetje toe. Schenk de room erdoor en pureer tot alles goed gemengd is.
    3. Schenk het mengsel in een ijsmachine en vries in tot het mengsel erg dik is. Eet er direct van en vries de rest in!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (46)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 11 collecties