Caribische garnalen

    (149)
    3 uur 15 minuten

    Heerlijke verfrissende garnalensalade. Ook leuk om de garnalen aan spiesjes te rijgen en zo op te dienen. Of gewoon zoals hier, in een salade.


    149 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 eetlepel plantaardige olie
    • 2 eetlepels fijngehakte verse gember
    • 2 limoenen, uitgeperst
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 eetlepel sojasaus
    • 1/2 theelepel suiker
    • 1/2 theelepel rode chilivlokken
    • 900 gr gekookte grote garnalen, gepeld
    • 8 eetlepels gehakte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 3uur in de koelkast  ›  Klaar in:3uur15min 

    1. Meng in een grote kom de olie, gember, limoensap, knoflook, sojasaus, suiker en rode chilivlokken; meng goed door. Roer de garnalen en koriander erdoor. Dek af en zet 1-4 uur in de koelkast voor serveren. Roer af en toe om tijdens het koelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (149)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren