Kersen cheesecake

    Kersen cheesecake

    25keer bewaard
    5uur30min


    359 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een heerlijke cheesecake, die niet in de oven hoeft en erg makkelijk is om te maken. Je kunt allerlei soorten fruitvulling gebruiken voor de bovenkant: blikjes, jam of juist vers fruit.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225 gr roomkaas, zacht
    • 1 (397gr) blikje gezoete gecondenseerde melk
    • 5 eetlepels citroensap
    • 1 theelepel vanille extract
    • 1 (23 cm) kant en klare taartbodem (of maak zelf van koekkruimels en boter)
    • 600 gr blikje kersenvulling

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 5uur in de koelkast  ›  Klaar in:5uur30min 

    1. Doe de zachte roomkaas in een mengkom; voeg gecondenseerde melk, citroensap en vanille toe. Mix tot het goed gemengd is. Schenk mengsel over de voorbereide taartbodem. Zet 5 uur in de koelkast. Niet invriezen!
    2. Verdeel de kersenvulling over de cheesecake.

    Tips voor een perfecte cheesecake

    Wil je meer tips voor het bakken van cheesecake? Bekijk ons artikel: Zo bak je de perfecte cheesecake!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    Nannes
    van
    11

    Ik heb gisteravond deze taart gemaakt`. Echter toen ik vanmorgen in de koelkast keek was de vulling nog vloeibaar . Wat heb ik verkeerd gedaan? - 26 jul 2014

    FarahMona
    van
    3

    Heb het gemaakt en het is een hele lekkere cheesecake! LOVE IT <3 - 04 jan 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren