Kersen cheesecake

    (349)
    5 uur 30 minuten

    Dit is een heerlijke cheesecake, die niet in de oven hoeft en erg makkelijk is om te maken. Je kunt allerlei soorten fruitvulling gebruiken voor de bovenkant: blikjes, jam of juist vers fruit.


    375 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225 gr roomkaas, zacht
    • 1 (397gr) blikje gezoete gecondenseerde melk
    • 5 eetlepels citroensap
    • 1 theelepel vanille extract
    • 1 (23 cm) kant en klare taartbodem (of maak zelf van koekkruimels en boter)
    • 600 gr blikje kersenvulling

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 5uur in de koelkast  ›  Klaar in:5uur30min 

    1. Doe de zachte roomkaas in een mengkom; voeg gecondenseerde melk, citroensap en vanille toe. Mix tot het goed gemengd is. Schenk mengsel over de voorbereide taartbodem. Zet 5 uur in de koelkast. Niet invriezen!
    2. Verdeel de kersenvulling over de cheesecake.

    Tips voor een perfecte cheesecake

    Wil je meer tips voor het bakken van cheesecake? Bekijk ons artikel: Zo bak je de perfecte cheesecake!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (349)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    Nannes
    van
    11

    Ik heb gisteravond deze taart gemaakt`. Echter toen ik vanmorgen in de koelkast keek was de vulling nog vloeibaar . Wat heb ik verkeerd gedaan?  -  26 jul 2014

    FarahMona
    van
    3

    Heb het gemaakt en het is een hele lekkere cheesecake! LOVE IT <3  -  04 jan 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren