Gevulde wentelteefjes

    Gevulde wentelteefjes

    2keer bewaard
    20min


    43 personen hebben dit gemaakt

    Ook wel 'french toast' genoemd en heerlijk voor een makkelijke brunch in het weekend. Lekker met wat jam en een goede kop koffie.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 ongesneden witbrood
    • 225 gr roomkaas, in plakken van 5 mm gesneden
    • 4 eieren
    • 4 eetlepels Irish cream likeur
    • 1 theelepel vanille extract
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 1/4 theelepel nootmuskaat
    • 2 eetlepels boter
    • goeie kwaliteit jam

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snij het brood in dikke plakken, zodat je er nog een inkeping in kan maken. Maak een snee in elke plak (via de bovenkant) om zo een 'envelopje' te maken. Leg een plak roomkaas in elke plak brood; leg apart.
    2. Klop in een kleine kom de eieren los met de ierse room, kaneel en nootmuskaat.
    3. Smelt boter in een koekenpan op middellaag vuur. Dip de broodjes kort in het eimengsel en leg in de pan. Bak ze aan beide kanten bruin en serveer warm met een lepel sinaasappeljam.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren