Geroosterde Paprika

    Geroosterde Paprika

    4keer bewaard
    20min


    95 personen hebben dit gemaakt

    De geroosterde paprika's van dit basisrecept zijn voor allerlei recepten te gebruiken. Kies de kleur of combinatie van kleuren die u wilt. Met de grill zijn de paprika's nog sneller klaar. Na het roosteren kunt u olijfolie en balsamico toevoegen, of de paprika's licht sauteren in olijfolie en knoflook en ze met feta op een krokant broodje serveren.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 6 rode paprika's

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. De oven voorverwarmen op 260°C/gasstand 9.
    2. De paprika in vieren delen. Ontlijsten en de membranen verwijderen. De paprika's roosteren tot het vel zwart wordt en blaarvorming krijgt. Uit de oven halen, met keukenfolie afdekken of in een papieren zak laten afkoelen. Afgekoeld laat het vel van de paprika makkelijk los.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren