Sangria met sinaasappel, perzik en ananas

    Sangria met sinaasappel, perzik en ananas

    2keer bewaard
    2uur20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ik ben dol op sangria in de zomer. Ik maak het vaak als ik bezoek krijg. Maar let op! Door al het fruit merk je soms niet dat er zoveel alcohol in zit.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 sinaasappels, geschild en in kleine stukjes
    • sap van 2 citroenen
    • 1 perzik (vers of uit blik), in blokjes
    • 1 Granny Smith appel, geschild en in blokjes
    • 1 klein blikje ananas, in blokjes, ook het sap gebruiken
    • 4 cl brandewijn
    • 4 cl Cointreau
    • 80 gr suiker
    • 1 liter rode wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Al het fruit in een kom doen, het citroensap erover druppelen en met suiker bestrooien. Giet de brandewijn en cointreau erover en zet minstens 2 uur in de koelkast om de smaken in te laten trekken. Rode wijn erbij schenken en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren