Gesmoorde selderie

    (50)

    In kippenbouillon gesmoorde selderie; een simpel bijgerecht vol smaak en lekker bij geroosterd vlees.


    45 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bos selderie, schoongemaakt en in stukken van 10 cm
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 2 eetlepels boter
    • 25 ml kippenbouillon
    • 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. De selderie enkellaags in een grote koekenpan leggen. Op smaak brengen met zout en peper en stukjes boter erover verdelen. De bouillon over de selderie gieten.
    2. De pan afdekken en op een middelhoog vuur aan de kook brengen. Vuur laag zetten en 30 minuten laten sudderen. Garneren met verse peterselie alvorens te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (50)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Bekijk alle 1 collecties