Cajun aardappelschijfjes uit de oven

    Cajun aardappelschijfjes uit de oven

    23keer bewaard
    55min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Aardappelschijfjes met cajunkruiden in de oven gebakken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1½ eetl. plantaardige olie
    • 2 theel. chilipoeder
    • ½ theel. gedroogde tijm
    • ½ theel. zwarte peper
    • ½ theel. cayennepeper
    • 1 kg bloemige aardappelen, in langwerpige dunne schijfjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Vermeng in een grote kom de olie, chilipeper, tijm, zwarte peper en cayennepeper.
    2. Schep de aardappelschijfjes voorzichtig om met het oliemengsel. Spreid ze uit op 2 bakplaten. Bak ze in 30 tot 45 minuten goudbruin en knapperig.

    Wist u dat?

    Bloemige aardappelen zijn vooral geschikt voor bereiding in de oven; vastkokende aardappelen kunt u het beste koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren