Glutenvrije chocolate chip cookies

    (191)

    Glutenvrije koekjes zonder ei.


    171 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 18 

    • 175 gr boter, op kamertemperatuur
    • 275 gr bruine basterdsuiker
    • 4 eetlepels suiker
    • 1 theelepel glutenvrij vanille-extract
    • 20 gr eivervanger
    • 250 gr glutenvrije bloem
    • 1 theelepel soda bicarbonaat
    • 1 theelepel glutenvrije bakpoeder
    • 1 theelepel zout
    • 350 gr chocolate chips

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:22min 

    1. De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 5. Een bakplaat invetten.
    2. In een middelgrote kom boter en suiker romig opkloppen. Tijdens het mixen geleidelijk eivervanger en vanille toevoegen. De glutenvrije meelmix, soda bicarbonaat, bakpoeder en zout via een zeef vermengen en toevoegen. Met de boter tot een gemengd beslag mengen. Als laatste de chocolate chips erdoor roeren.
    3. Met een theelepels op de bakplaat koekjes vormen en met een tussenruimte van 5 cm over de bakplaat verdelen. 6-8 minuten in de voorverwarmde oven lichtbruin bakken. De koekjes 2 minuten op de bakplaat laten afkoelen en vervolgens op een rooster leggen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (191)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren