Gnocchi met parmezaanse kaas en salie

    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />

    Gnocchi met parmezaanse kaas en salie

    Gnocchi met parmezaanse kaas en salie

    (274)
    17min


    244 personen hebben dit gemaakt

    Met kant-en-klare gnocchi is dit vullende, rustieke gerecht net zo snel klaar als een opgewarmde maaltijd. Als u daar zin in heeft, maak dan de gnocchi zelf. Dat kost meer tijd, maar is helemaal niet moeilijk.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 600 gr kant-en-klare aardappel gnocchi
    • 50 gr boter
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 eetlepel verse salie, fijngesneden
    • 1/4 theelepel zout
    • 4 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:17min 

    1. Een pan licht gezouten water op een hoge vlam aan de kook brengen. Gnocchi toevoegen en koken tot ze boven komen drijven (2-3 minuten). Afgieten.
    2. In een koekenpan op een middelhoog vuur de boter smelten. Knoflook erdoor roeren en deze in ong. 4 minuten zacht en goudbruin laten worden. Salie en zout er een paar seconden doorroeren, vervolgens de gekookte gnocchi toevoegen. Voorzichtig 4 eetlepels Parmezaanse kaas en peper erdoor scheppen. Bestrooien met de resterende 2 eetlepels Parmezaanse kaas en serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (274)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren