Italiaanse toasts met groenten

    Italiaanse toasts met groenten

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    Maak dit als eerste!

    Asperges en champignons leveren veel B-vitaminen, die het lichaam nodig heeft voor de energiestofwisseling.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetl. olijfolie
    • 1 eetl. balsamicoazijn
    • ¼ theel. zout
    • ⅛ theel. zwarte peper
    • 4 grote portobellopaddestoelen, zonder de steeltjes
    • ½ bosje dunne groene asperges, stengels doormidden gesneden
    • 1 grote rode paprika, zonder de zaadjes, doormidden gesneden
    • 4 sneetjes stevig boerenbrood
    • 75 g geitenkaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm een grillpan of grill voor.
    2. Klop in een kommetje de olijfolie, de azijn, het zout en de peper door elkaar. Bestrijk de paddestoelen hiermee.
    3. Gril de groenten in de grillpan of onder de grill, op 10 cm afstand van de warmtebron. Reken circa 10 min. voor de asperges en paprika en circa 12 min. voor de paddestoelen. Laat de paprika enigszins afkoelen, ontvel hem en snijd hem in reepjes.
    4. Schakel de warmtebron onder de grillpan of van de grill uit. Verwarm de sneetjes brood circa 2 min. in de grillpan of onder de grill.
    5. Besmeer de sneetjes brood met geitenkaas. Leg de paddestoelen erop. Verdeel hierover de paprika en asperges.

    Goede combinatie

    Bij deze elegante toasts met geitenkaas, gegrilde paddestoelen en asperges kunt u een frisse salade van jonge spinazie, waterkers en sinaasappelvinaigrette serveren. U rondt de maaltijd in stijl af met een heerlijke cappuccino.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren