Pittige kaasdipsaus

    Een frisse en gezonde dipsaus die dankzij de verse groenten veel antioxidanten bevat.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 theel. olijfolie
    • 1 groene paprika, zonder de zaadjes, fijngesneden
    • 1 ui, fijngesneden
    • 60 g jalapeñopepers uit pot (uitgelekt gewicht), fijngesneden
    • 250 g tomaten uit blik, kleingesneden
    • 1½ theel. gemalen komijn
    • ½ theel. zout
    • 240 g roomkaas
    • 3 eetl. fijngesneden korianderblad
    • 2 theel. scherpe chilisaus
    • 1 rode paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden
    • 2 worteltjes, geschild, in staafjes
    • bleekselderij, in staafjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:32min 

    1. Verhit de olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de groene paprika en ui 5 min. Voeg de jalapeño's, tomaten, komijn en het zout toe. Verwarm nog 3 min.
    2. Voeg daarna de kaas, koriander en chilisaus toe. Draai het vuur laag en roer het geheel 2 tot 3 min. om, tot de kaas gesmolten is. Serveer deze dipsaus warm met de rauwe stukjes paprika, wortel en bleekselderij.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties