Heerlijke pesto aardappelpuree

    (52)

    Er zijn zoveel soorten pesto verkrijgbaar op dit moment; kies voor basilicum, zongedroogde tomaat, koriander of porcini pesto - afhankelijk van het hoofdgerecht. Door gewoon een eetlepel pesto toe te voegen aan gekookte aardappelen en deze dan te pureren, kun je een heerlijke variatie maken op de gewone aardappelpuree.... en weet je.... kinderen zijn er ook dol op! Je kunt ook wat zongedroogde tomaten toevoegen en garneren met wat geraspte cheddar en zwarte peper.


    57 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 aardappels (of zoveel als nodig voor een bijgerecht voor 2 volwassenen en 2 kinderen)
    • een klontje boter
    • Een scheutje melk
    • 1 eetlepel pesto

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de aardappelen in een pan met water zodat ze net bedekt zijn. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 10 minuten gaar.
    2. Giet af en pureer met boter en melk. Meng de pesto er doorheen en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (52)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren