Honing-cacao glazuur

    Honing-cacao glazuur

    4keer bewaard
    15min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb dit recept verzonnen om over mijn volkoren chocoladecake te gebruiken. Er worden geen geraffineerde suikers of ei gebruikt. Voor een wit glazuur slechts 175 gr honing gebruiken en geen cacao.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 pakje (200 gr) roomkaas, op kamertemperatuur
    • 270 gr klaverhoning
    • 4 eetlepels cacaopoeder van goede kwaliteit
    • 2 theelepels vanille-extract
    • 475 ml slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. De roomkaas met een mixer luchtig opkloppen. Honing, cacaopoeder en vanille-extract erdoor kloppen.
    2. De room in een aparte kom tot stijve pieken opkloppen. Als u de slagroomklopper rechtop hoog houdt moet de room een stevige, scherpe piek vormen. Meng de slagroom voorzichtig met de mix van roomkaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren