Roerei met paprika

    Roerei met paprika

    1keer bewaard
    35min


    Maak dit als eerste!

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 theel. olijfolie
    • 3 rode paprika's, in sliertjes van 5 mm
    • 2 groene paprika's, in sliertjes van 5 mm
    • 1 ui, in dunne halve ringen
    • 4 tenen knoflook, uitgeperst
    • zout
    • 1 grote tomaat, kleingesneden
    • 2 eieren
    • 4 eiwitten
    • 3 eetl. hüttenkäse
    • versgemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de paprika's met de ui, knoflook en een snufje zout gedurende 5 minuten, of tot ze gaar maar nog een beetje knapperig zijn. Voeg de tomaat toe en schep de groenten nog circa 7 minuten om, of tot het vocht verdampt is.
    2. Doe intussen de eieren, eiwitten, hüttenkäse, flink wat peper en een snufje zout in de mengkom van een keukenmachine en klop ze door elkaar.
    3. Schenk het eimengsel in de pan, draai het vuur laag en roer het roerei circa 3 minuten, of tot het gestold is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren