Romige spinaziedip

    Romige spinaziedip

    Foto recept: Romige spinaziedip
    1

    Romige spinaziedip

    (0)
    10min


    Maak dit als eerste!

    Groene bladgroenten, zoals spinazie, bevatten veel foliumzuur, een B-vitamine die beschermt tegen hartziekten en aandoeningen bij het ongeboren kind.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 g fijngesneden diepvriesspinazie, ontdooid en uitgeknepen
    • 2½ dl magere yoghurt
    • 1¼ dl slanke mayonaise
    • 2 theel. gedroogde dille
    • 1 teen knoflook, uitgeperst
    • ½ theel. selderijzaad
    • ⅛ theel. zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pureer de spinazie, yoghurt en mayonaise met de dille, knoflook, het selderijzaad en zout in een keukenmachine, zodat u een gladde en romige dipsaus krijgt. Plaats deze een uur in de koelkast alvorens hem te serveren.

    HANDIGE HINT

    Maak dipsauzen liefst enige tijd van tevoren. Als u ze een uurtje in de koelkast plaatst, worden ze niet alleen goed koud maar kunnen de smaken zich ook goed ontwikkelen.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren