Romige spinaziedip

    Romige spinaziedip

    4keer bewaard
    10min


    Maak dit als eerste!

    Groene bladgroenten, zoals spinazie, bevatten veel foliumzuur, een B-vitamine die beschermt tegen hartziekten en aandoeningen bij het ongeboren kind.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 g fijngesneden diepvriesspinazie, ontdooid en uitgeknepen
    • 2½ dl magere yoghurt
    • 1¼ dl slanke mayonaise
    • 2 theel. gedroogde dille
    • 1 teen knoflook, uitgeperst
    • ½ theel. selderijzaad
    • ⅛ theel. zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pureer de spinazie, yoghurt en mayonaise met de dille, knoflook, het selderijzaad en zout in een keukenmachine, zodat u een gladde en romige dipsaus krijgt. Plaats deze een uur in de koelkast alvorens hem te serveren.

    HANDIGE HINT

    Maak dipsauzen liefst enige tijd van tevoren. Als u ze een uurtje in de koelkast plaatst, worden ze niet alleen goed koud maar kunnen de smaken zich ook goed ontwikkelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren