Tournedos met mosterd en Toscaanse salade

    Tournedos met mosterd en Toscaanse salade

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 50 g groene sperziebonen, gebroken
    • 50 g gele sperziebonen, gebroken
    • 2 middelgrote tomaten, in partjes
    • 150 g artisjokkenharten uit blik, uitgelekt
    • 150 g gemengde slablaadjes
    • ½ bosje rucola
    • 4 tournedos
    • 1 eetl. dragon- of grove mosterd
    • 4 eetl. Italiaanse dressing (of naar keuze)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Blancheer de groene en gele sperziebonen 1 minuut een middelgrote pan met kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Doe ze in slakom en schep ze om met de tomaten, artisjokken, sla en rucola. Plaats de salade tot gebruik in de koelkast.
    2. Verhit een geribbelde gietijzeren grillpan. Bak hierin de tournedos aan elke kant 1 tot 2 minuten, of tot ze naar wens zijn. Bestrijk ze vlak voor ze klaar zijn met de mosterd.
    3. Schep vlak voor het serveren de salade om met de dressing en verdeel deze over 4 borden. Schik de tournedos ernaast.

    Wist u dat?

    Dertig gram mager rundvlees levert evenveel eiwit als het wit van twee eieren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren